Nationale Nederlanden vermogensbeheer

Over Nationale Nederlanden

NN logo

Nationale Nederlanden is een echte reus als het in Nederland aankomt op verzekeren en beleggen. Met een inkomen van bijna zes miljard euro per jaar en een netto winst van bijna anderhalf miljard is het een serieuze internationale speler.

Echter wordt dit zeker niet alleen gehaald met beleggingsproducten. Integendeel, de verzekeringstak van Nationale Nederlanden is misschien nog wel bekender. Daarnaast is Nationale Nederlanden ook de eigenaar van onder andere Delta Loyd, wat ook weer een verzekeraar is.

De belegginsafdeling van Nationale Nederlanden biedt beheerd beleggen vanaf duizend euro inleg. Dit tegen relatief lage kosten van slechts één procent op jaarbasis en met een gerealiseerd rendement in de afgelopen jaren van zes en een half procent.

Ondanks dat het dus zeker niet puur een beleggingsinstituut is zoals Evi van Landschot of Fintessa, weten ze goede rendementen te halen, met een lage kostenstructuur en een zeer stabiele organisatie die kan teren op een financieel zeer gezonde fundering.

Verwacht niet de persoonlijk aandacht die je zal krijgen bij Fintessa. Is dat echter ook niet iets waarnaar je zoekt, dan biedt Nationale Nederlanden zeker mogelijkheden tot het laten groeien van je vermogen.

Nationale Nederlanden video

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.6 Geweldig!

Specificaties

  • Verzekeringen
  • Beleggingstak
  • Grote speler

Voordelen

  • Hele goede resultaten
  • Hoge opbrengsten

Nadelen

  • Geen specialist