Fintessa vermogensbeheer

About the Fintessa

Iedereen die wel eens naar Business Claas van Harry Mens heeft gekeken, zal de naam Fintessa wat zeggen. Naast de reclames die voorbij komen, zijn ze ook regelmatig te gast bij Harry om in duidelijke en eenvoudige bewoordingen hun visie te geven over de actuele kansen en mogelijkheden op de markt.

Fintessa vermogensbeheer bestaat sinds 2008 en is dus ten tijde van de economische crisis opgericht en richt zich op persoonlijk vermogensbeheer vanaf honderdduizend euro. Waarbij ze het woord ‘persoonlijk’ in hun bedrijfscultuur hoog in het vaandel hebben staan. Fintessa is geen beleggingsfabriek zoals Robeco dat is, echter een goed gevormd team van trouwe medewerkers die het maximale uit je vermogen proberen te halen binnen de kaders die jij aangeeft. Niet iedereen wil het maximale risico lopen om daarmee het maximale rendement te halen. Fintessa maakt een profiel op van de belegger en zet dat profiel om in afspraken over de te volgen strategie.

Fintessa publiceert geen rendementen op haar website, dit omdat ze voor elke belegger een persoonlijke strategie maakt en het dus eigenlijk niet te doen is om de resultaten te benoemen. Echter in een persoonlijk gesprek zullen ze aangeven wat de rendementen waren van vergelijkbare profielen uit het verleden.

De kosten van Fintessa zijn stevig bijna twee procent op jaarbasis voor het eerste miljoen dat ze beleggen. Echter deze weten ze te verantwoorden door de persoonlijke aandacht en de op maat gemaakte strategie, waarbij vanaf het begin een duidelijk einddoel wordt gesteld.

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8 Geweldig!

Specificaties

  • Vermogensbeheer
  • Vermogensplanning

Voordelen

  • Top service
  • Persoonlijke benadering

Nadelen

  • Hoge kosten