Evi Van Lanschot beleggen

About the Evi Van Lanschot

De Van Landschot bank, dat was tot een paar jaar geleden altijd de bank voor deftige mensen met veel oud geld. Tot de vrolijke Evi in beeld kwam en duidelijk maakte dat iedereen welkom was bij Van Landschot. In plaats van een minimaal vermogen van tweehonderdvijftigduizend euro, heb je slechts duizend euro nodig om met Evi te mogen beleggen.

Evi van Landschot biedt twee varianten voor de kleine belegger, Evi Go en Evi Beheer. Waarbij de nadruk van Evi Go ligt op het zelf beleggen met hulp van Evi van Landschot en bij Evi beheer wordt het geld voor je belegd zonder dat je er invloed op hebt. De rendementen van de laatste jaren liggen rond de 3% op jaar basis en dit na aftrek van de kosten.

Het rendement dat ze de laatste jaren hebben gehaald, is degelijk maar niet zeer hoog, echter een stuk beter dan dat je momenteel krijgt op een doorsnee spaarrekening en daarom is het zeker de moeite waard om eens contact met ze op te nemen als je een deel van je belegbare vermogen wil laten beleggen bij een Nederlandse partij.

Wat ons vooral aanspreekt bij Evi, is dat ze de stap hebben gezet van het oude geld naar jongeren en minder vermogende op de beleggersmarkt. Het feit dat je als nieuwe belegger gebruik kan maken van een gerenommeerde bank als Van Landschot is een schot in de roos.

Evi Van Lanschot

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8 Geweldig!

Specificaties

  • Evi GO
  • Evi Pensioen
  • Van Lanschot

Voordelen

  • Voordelig zelf beleggen