eToro

About the eToro

Let op: 74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico van het verliezen van uw geld te nemen.

eToro is een uit Israëlisch afkomstig sociale handelsnetwerk die in 2007 is opgericht. In 2010 bracht eToro ‘s werelds eerste sociale beleggingsplatform eToro op de markt, samen met de functie ‘CopyTrading’. Tot op de dag van vandaag is dit nog een steeds een functie van eToro. Het handelsplatform stelt beleggers in staat om met een paar muisklikken een portefeuille te bekijken, te volgen en zelfs te kopiëren. Etoro zorgt dan voor de rest. In 2012 maakte eToro zijn diensten beschikbaar via mobiele app zodat beleggers vanaf dat moment ook via mobiele apparaten kon handelen in effecten. 

Hoewel er al de mogelijkheid was om te handelen in forex, grondstoffen en indexen, introduceerde eToro zes jaar na de oprichting de mogelijkheid om ook te beleggen in aandelen en CFD’s. Inmiddels heeft eToro al miljoenen geregistreerde gebruikers, evenals een serie innovatieve handels- en beleggingsinstrumenten.

eToro plus en minpunten

Commissie-vrije aandelen

eToro introduceert de mogelijkheid om in aandelen te handelen zonder commissies te moeten betalen. Je betaal geen toeslag en geen ticketkosten. Brokerkosten worden niet in rekening gebracht bij het openen of sluiten van een positie. Let wel op: dit is niet van toepassing op short-opties of posities met een hefboom.

Internationale beurzen

Bij eToro is het mogelijk om via het platform te handelen 17 verschillende effectenbeurzen in verschillende landen. Zo kan je een verscheidenheid opbouwen in jouw portefeuille

Goed handelsplatform

Het handelsplatform van eToro is krachtig genoeg voor de professionele handelaar, maar ontworpen voor iedereen. Het platform van eToro is volgens vakblad Barron's al 8 keer op rij bekroond tot het beste Beleggingssoftware ter wereld. Dit beleggingsplatform heet Traders Workstation en is ontworpen door en voor beleggers. Het platform is beschikbaar op desktop, mobiel en web.

Demo account

Bij eToro is het mogelijk om eerst het handelsplatform uit te proberen door middel van een demo account. Je krijgt van eToro dan een oefenaccount, ofwel een virtueel geldaccount, met $100.000

Lage storting

Het minimum bedrag dat je moet storten om te kunnen beginnen is relatief laag bij eToro, namelijk $50. Dit maakt het erg aantrekkelijk om met beleggen te beginnen bij eToro.

Regulatie

Het handelsplatform van eToro wordt volledig gereguleerd door FCA, ASIC en CySec. Tevens worden jouw fondesn bescherm door geavanceerde veiligheidsprotocols

Analyse tools

Bij eToro bieden ze meerdere analyse tools zodat jij als belegger een goed en weloverwogen beslissing kunt maken. Denk aan pro-grafieken, consensus van analisten en transacties van insiders.

Disclaimer

Disclaimer

eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en cryptoassets, als handelen in CFD’s aanbiedt.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en komen met een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking. 74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico van het verliezen van uw geld te nemen.

In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde handelsgeschiedenis is minder dan 5 volledige jaren en is mogelijk niet voldoende als basis voor een beleggingsbeslissing.

Copy Trading is geen beleggingsadvies. De waarde van uw beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Belasting op winst kan van toepassing zijn.

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.0 Geweldig!

Voordelen

  • Mooi platform
  • Goedkope transacties
  • Geen limiet op handelsvolume

Nadelen

  • Platform brengt veel risico's met zich mee