De beste beleggingsapps

Acorns is een van de oudste apps om te beleggen, maar het blijft een van de meest populaire vanwege het gebruiksgemak. Je hoeft niet veel op te letten als je de app eenmaal hebt geïnstalleerd. Je koppelt je bankpas of creditcard aan je account en Acorns rondt het totaal aan aankopen af naar de volgende dollar en investeert dat verschil in een ETF-portefeuilles. Je betaald 1$ per maand en als je een stapje hoger wilt gaan, kun je voor een extra 1$ naar Acorns Later gaan. Acorns Later is de bedrijfsversie van de individuele pensioenrekening. Beleggen op de app werkt ideaal om automatisch te sparen terwijl je aan het besteden bent. Door de automatische functies hoef je je niet veel zorgen te maken. De Nederlandse usual suspects voor online beleggen zijn de online brokers inclusief beleggingsapp: 

 

Het beste voor gratis beleggen: BUX

Bux is de app die je moet hebben als je handelscommissies wilt vermijden. Met deze app kun je gratis handelen in aandelen, ETF’s, opties en cryptocurrency, en je kunt het gemakkelijk doen via een mobiele interface die volledig soepel werkt. De app navigeert intuïtief een overzichtelijk. Je kunt vanuit de zoekbalk zonder ongemak jouw gewenste grafieken en statistieken openen en daarnaast blijf je ook op de hoogte van al investeringsnieuws dankzij het nieuws feed. Bux werkt eenvoudig en overzichtelijk en het is dus geen wonder waarom het de beste beleggingsapp is.

De beste beleggingsapp voor sociale ervaring: Wealthbase

Wealthbase is een nieuwere deelnemers in de wereld van de beste beleggingsapps en het is misschien wel de meest gebruiksvriendelijke beleggingsapp die er is. De app is zo ontworpen om jou plezier te geven tijdens het hele proces van beleggen.  Je kunt games met vrienden opzetten die zo lang duren als je maar wilt. De app combineert social media met de aandelenmarkt. Je ziet een overzicht van aandelen die je vrienden ook hebben uitgekozen en je krijgt dagelijkse updates van wie er wint. Ook werkt de app erg soepel. Het loopt niet vast en heeft geen vertraging bij het laden. Beleggen via de app van Wealthbase is zowel via internet of via een mobiele app te doen.

Beste voor lage kosten: Betterment

Betterment is een app die werkt met robo-adviseurs en het is een van de grootste en meest populaire apps om mee te beleggen. Beleggen via deze app werkt via een professioneel beheerde portefeuille en is gekalibreerd op basis van je eigen risicotolerantie. Als je bereid bent om meer risico te nemen, dan kan de app jou een hoger rendement opleveren. Als je liever werkt met een veilige portefeuille, dan kan dat bij Betterment ook. Zodra je alle instellingen hebt ingevuld kun jij achterover leunen terwijl de professionals de rest van het werk doen. Deze app is relatief een stuk goedkoper dan andere traditionele financiële adviseur apps. De beheervergoeding voor een basisrekening bedraagt 0,25 procent. Als je €10.000,- hebt geïnvesteerd, kost dat maar €25,- per jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *