EasyBroker

About the EasyBroker

EasyBroker is nu zo een 5 jaar actief en bestaat uit een klein, jong, dynamisch team dat met hun kantoor gevestigd is in Haarlem. Ze zijn ontstaan door hun passie voor technologie en de beurs. EasyBroker keert terug naar de basis van beleggen: eenvoudig aan -en verkopen van aandelen aan de goedkoopste tarieven in de Benelux. 

EasyBroker voert alleen jouw orders uit maar geeft geen advies. Je bepaalt dus zelf hoe en waarin je belegt. Het belegde vermogen staat te alle tijde op een rekening geadministreerd op naam bij een van de depotbanken.  Zo een depotbank bewaart jouw effecten en zorgt er voor dat je dividenden ontvangt. Op jouw belegde vermogen wordt daarom geen enkel vorm van aansprakelijkheid uitgeoefend als de instelling waar de beleggingen ondergebracht zijn failliet gaat. Deze bepaling is vastgelegd in de Wet Giraal Effectenverkeer. Easy Broker helpt je bij het openen van een depotrekening.

Bij EasyBroker beschik je gratis over diverse handelsplatformen. Je kunt hierdoor handelen vanaf elk gewenste device. Zo kun je met Mobile Trader eenvoudig via je mobiel of iPad handelen. Tevens kun je ook gebruik maken van TraderWorkStation, de Webtrader waarmee je simpel vanuit je browser kunt handelen. Dit platform is zeer betrouwbaar en stabiel. Met het platform beschik je ook over diverse tools als BookTrader, Technische analyse, OptieTrader, ComboTrader, FXTrader en de marktscanner. 

Je kunt via EasyBroker handelen in onder meer Aandelen, opties, futures, valuta, warrants, obligaties, index opties, grondstoffen, fondsen en ETF’s.

EasyBroker plus en minpunten

Lage tarieven

De tarieven van EasyBroker zijn erg voordelig; beleggen in aandelen is al vanaf €3 (bodemprijzen). Tevens biedt EasyBroker ook transparantie over de tarieven; what you see is what you get!

Gratis rekening openen

Bij EasyBroker kun je geheel gratis een rekening openen en hoef je niet bang te zijn voor verborgen kosten

Goede en diverse handelsplatformen

Bij EasyBroker kun je gebruik maken van diverse goede handelsplatformen. Een daarvan is awards winning handelsplatform TraderWorkStation. Bovendien beschik je over zeer uitgebreide beleggingstools en heb je toegang tot meer dan 100 beurzen wereldwijd

Mobiele app

Handelen vanaf je mobiel of iPad is geen enkel probleem. Je hebt altijd en overal toegang tot jouw portefeuille.

Veilig beleggen

Jouw belegde vermogen en effecten staan te alle tijde op een rekening op naam bij een van de aangesloten depotbanken. Op jouw belegde vermogen wordt daarom geen enkel vorm van aansprakelijkheid uitgeoefend als de instelling waar de beleggingen ondergebracht zijn failliet gaat. Bovendien is je rekening optimaal beschermd met nog een security code card, 2 factor beveiliging en IP-restricties. Daarnaast kunt u enkel geld terugboeken naar een vooraf geverifieerde rekening op uw naam.

Regulatie

EasyBroker staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

Execution only beleggen niet voor iedereen

Execution only beleggen niet voor iedereen geschikt. Het kan namelijk nogal complex zijn voor beginnende beleggers. Daarom is deze optie alleen aan te raden voor beleggers die al kennis en ervaring hebben met beleggen en met het inschatten van beleggingsrisico's. Als je toch graag wilt beleggen maar iets minder ervaren bent, is EasyBroker Vermogensbeheer een alternatief. Wel is het alleen mogelijk in te stappen vanaf €25.000.

Bezoek de website!

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.6 Geweldig!

Specificaties

 • Interactive Broker platform
 • AFM Gereguleerd
 • Nederlandse broker
 • Amerikaanse aandelen
 • Canadese aandelen
 • Europese aandelen

Voordelen

 • Lage tarieven
 • Wereldwijd beleggen
 • Beschikt over meerdere tools
 • Mobiele app
 • Execution only broker
 • Vermogensbeheer

Nadelen

 • Execution only optie alleen geschikt voor ervaren handelaren

Beste platformen