DeGiro beleggen ervaringen

About the DeGiro

Let op: beleggen gaat gepaard met risico’s, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Omdat Degiro de ambitie heeft om één van de grootste, zo niet de grootste speler van Europa te worden, merk je soms dat ze net iets te snel willen groeien. Het is niet zo dat ze het overzicht verliezen van de weg die ze aan het bewandelen zijn, maar je kan soms merken dat Degiro een bedrijf in beweging is.In 2008 werd Degiro opgericht door vijf medewerkers van Binck, met als doel een handelsplatform te starten dat het goedkoopste werd van Nederland. Dit was immers het originele doel van Binck. De stap om Degiro te starten, was zeker geen verkeerde en samen met Lynx hebben ze er voor gezorgd dat de handelstarieven van het online beleggen een reuzesprong naar beneden hebben gemaakt. Degiro is een 100% Nederlandse aanbieder die inmiddels het Europese continent overaast met zijn scherpe prijzen, maar ook met zijn vooruitstrevende design en mogelijkheden. Hiermee zijn al diverse prijzen gewonnen.

DeGiro plus en minpunten

Tarieven

Misselijkmakende lage tarieven, dat moeten de CEO’s van Rabo, ING en ABN-AMRO hebben gedacht toen ze voor het eerst de tarievenlijst zagen van Degiro. En dat was precies het doel van de vijf voormalige medewerkers van Binck; de boel eens goed opschudden met tarieven die laag en transparant zijn.

Nederlands

Degiro is een echt Nederlands bedrijf dat geheel voldoet aan de Nederlandse wetgeving en onder toezicht valt van de AFM. Waar andere stuntaanbieders hun hoofdvestiging hebben op een exotisch eiland in de middellandse zee of de Caraïben, heeft Degiro haar hoofdvestiging gewoon in Nederland. Op de koffie komen, moet dus kunnen.

Rekening openen

Een rekening open je bij Degiro in minder dan 30 minuten. En dat is wel een verschil met veel andere brokers. Waarbij je bij sommige “100” formulieren en stukken moet aanleveren en het een week kan duren voordat je echt kan beginnen, is het bij Degiro in 30 minuten geregeld en kan je de eerste aankoop doen.

Handelsmogelijkheden

Degiro biedt een ruim pakket aan handelsmogelijkheden aan om in de traden. En allemaal tegen scherpe tarieven.

Ambitieus

Degiro heeft de ambitie om niet alleen de voordeligste broker te zijn van Europa, maar ook de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Dit zie je niet alleen in woorden terug maar ook in daden. Je merkt duidelijk dat ze de ambitie hebben groter en groter te worden, door middel van het constant uitbreiden van mogelijkheden om te traden en in de producten waarin gehandeld kan worden.

Groeistuipen

Omdat Degiro de ambitie heeft om één van de grootste, zo niet de grootste speler van Europa te worden, merk je soms dat ze net iets te snel willen groeien. Het is niet zo dat ze het overzicht verliezen van de weg die ze aan het bewandelen zijn, maar je kan soms merken dat Degiro een bedrijf in beweging is.

DeGiro iets voor jou?

Gaat Degiro de standaard worden als het om online beleggen aankomt? Volmondig JA! Is Degiro het al? Nee, nog net niet. Echter met de snelheid die het vooruit beweegt, zal het niet lang meer duren om de toppositie bereikt te hebben. Ze zijn niet alleen één van de allergoedkoopste handelsplatformen van Nederland, ze zijn de gevestigde orde ruim voorbij gestreefd in mogelijkheden, ambitie en gebruiksvriendelijkheid. Zelf vinden we dat ze misschien nog Lynx en een enkele andere broker voor zich hebben, maar niet voor lang meer.

Veelgestelde vragen over Degiro :

Is Degiro in nederland gevestigd?
Ja! Veel andere beleggingssites zijn op tropische eilanden als Curaçao gevestigd. Degiro zit gewoon lekker in Nederland!

Is het makkelijk om een account te openen?
Ja! Meestal heeft u al binnen 30 minuten een account!

Wat zijn de handelsmogelijkheden bij Degiro?
U kunt traden in een ruim pakket aan handelsmogelijkheden!

Bezoek de website!

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

9.6 Excellent!

Voordelen

  • Goedkoop
  • Nederlands
  • Mobiele app
  • Ruim aanbod
  • Ambitieus

Nadelen

  • Groeistuipen

Beste platformen