Binckbank beleggen review

About the Binckbank

BinckBank is ooit begonnen als een low budget broker om het Nederlandse brokerlandschap eens flink op te schudden. En dat is ze zeker gelukt; keken de banken in het begin op een hautaine manier naar die jongens van Binck, die niet anders konden als goedkoop aanbieden en stunten, inmiddels is het wel anders en wint BinckBank de ene na de andere customer award als beste en meest gebruiksvriendelijke broker van Nederland. De goedkoopste zijn ze al lang niet meer, daarvoor ga ja naar de nieuwe stunt brokers als “de giro” of “Lynx”, maar ze zijn nog altijd een stuk goedkoper dan de gevestigde oude garde.

Om BinckBank eens goed te ontleden, moeten we als eerste kijken met wie we hun service en aanbod gaan vergelijken. Immers, het is een nieuwe speler, sinds 2000, maar aan de andere kant is het net als de ABN-AMRO en ING een beursgenoteerd bedrijf aan de Euronext in Amsterdam. Daarnaast hebben ze vestigingen in de ons omringende landen en niet alleen een postbus of callcenter.

Daarom denken wij dat het beste is BinckBank te vergelijken met de grootbanken en niet met de stunters, dit omdat we inmiddels rustig kunnen zeggen dat BinckBank die status al ver ontstegen is.

Plus en minmunten Binckbank

Thuiswedstrijd

Nederlands Platform

BinckBank is een stabiele Nederlandse partij, geen cowboybedrijf uit Cyprus of een vaag Caraïbisch eiland. Mocht er ooit iets niet gaan zoals je verwacht, dan zijn ze aangesloten bij de Nederlandse Geschillencommissies en vallen ze onder het Nederlandse wetgeving.

Internationaal handelen

Aandelen kopen

Handel in alle bekende Europese en Amerikaanse aandelen vanuit één account. Binkbank heeft een perfecte dekking in Europa en Amerika.

Echter met een focus op Europese en Amerikaanse aandelen heeft BinckBank de Aziatische markt links laten liggen. Mocht je dus toch aandelen Samsung willen kopen, dan zal je een andere broker moeten zoeken.

Relatief goedkoop

Tarieven

De tarieven worden zeer duidelijk en eerlijk aan je gecommuniceerd, je weet vanaf het begin waar je aan toe bent en er zijn geen vervelende verrassingen achteraf.

Toen BinckBank begon, zette het de wereld van online beleggen op zijn kop en was het soms wel 90% goedkoper dan een transactie die via de Rabobank liep. En ondanks dat de grootbanken de laatste jaren ook een stuk goedkoper zijn geworden, is BinckBank nog steeds goedkoper in haar service en transacties dan de grootbanken.

Deze is 0,00%. In tegenstelling tot veel andere Nederlandse banken hanteert de BinckBank geen bewaarloon over het vermogen waarmee je niet belegd.

Wil je echt het onderste uit de kan en nagenoeg niets betalen voor de transactie die je doet, dan zijn er andere partijen die het nog goedkoper aanbieden.

Top support

Service

Binkbank heeft een zeer goede service, niet voor niets winnen ze bijna elk jaar de prijs voor beste broker als het gaat om service. Zeker voor een beginnende belegger kan dit van doorslaggevend belang zijn als je met vragen zit.

Daarnaast heeft Binckbank een enorme knowhow opgebouwd die ze met haar klanten deelt. Dit kenniscentrum is toegankelijk voor alle klanten van BinckBank.

Gebruiksvriendelijk en uitgebreid

Platform

Het platform van Binkbank is al meerdere malen bekroond als meest gebruiksvriendelijke brokerplatform van Nederland. Door het platform intuïtief te maken en mensen geen 1.000 pagina’s tellend werkboek mee te sturen, heeft Binkback er voor gezorgd dat je de functies zeer snel onder de knie zult krijgen.

Bij het handelen in aandelen kan de snelheid van het verwerken van een order van cruciaal belang zijn. Binkback heeft zijn systemen zo ingericht dat er slechts een minimale vertraging is tussen de order en de uitvoering van de aan- of verkoop van aandelen of opties.

Meerdere mogelijkheden

Beleggingsproducten

Ga je zelf beleggen, wil je beleggingsadvies of geef je het uit handen, het is allemaal mogelijk bij Binkbank. Juist deze keuzevrijheid zal veel beleggers aanspreken. Zeker naarmate het vermogen groeit, kan de behoefte aan deskundig advies toenemen. BinckBank geeft klanten deze opties.

Minimale vertraging

Functies platform

Bij het handelen in aandelen kan de snelheid van het verwerken van een order van cruciaal belang zijn. Binkback heeft zijn systemen zo ingericht dat er slechts een minimale vertraging is tussen de order en de uitvoering van de aan- of verkoop van aandelen of opties.

Binckbank iets voor jou?

Zelfs al is BinckBank niet meer de goedkoopste broker van Nederland, het kan zeker één van de beste genoemd worden. Een broker die al jaren in de top staat als het aankomt op service, transparantie, begeleiding en gebruiksvriendelijkheid. Dit alles maakt BinckBank voor ons dé partij voor wie meer wil dan voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

Bezoek website

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

7.9 Goed!

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Aandelen kopen
  • Inter continentaal handelen

Nadelen

  • Geen Azië
  • Niet meer de goedkoopste

Beste platformen